Интерворкс Едукативен Центар редовно ја следи состојбата со епидемијата на COVID-19 и според препораките на Владата на Република Северна Македонија и Министерството за Здравство на Република Северна Македонија ви соопштуваме дека:

❗️ Сите обуки и курсеви кои се одвиваат во моментот во просториите на Едукативниот Центар се одложуваат во следниот период. За почетокот на курсевите ќе ве известиме навремено.

Останете безбедни и здрави и не заборавајте со тоа што се чувате вие ги чувате и другите!

Сите информации, препораки, прашања, одговори и вистини за корона вирусот се достапни на следниот линк: http://zdravstvo.gov.mk/korona-virus/?fbclid=IwAR2THBlYNi-0514tanN-xWA1Bb_SZoYLWfh0zUh6BgkIkTojhzc2EJzCS6I