Full-stack aкадемија за компјутерски науки и развивање софтвер

 • Почеток на академијата

  06.10.2021 во 16ч

 • Времетраење на академијата

  8 месеци (400саати)

 • Динамика на оддржување

  3 средби седмично по 4 часа

 • Ќе научиш

  OOP, Java, JavaScript

 • За кого е наменета:

  За почетници

 • Цена:

  154.000ден. + ДДВ
  108.800 денари (13.600 ден./месечно)

Закажи средба со нашиот тим

Закажи средба

Нашите успешни приказни

Како да бидеш дел од нашата Академија?

Аплицираш
Нашиот тим те контактира
Разговараме за вештините кои ги поседуваш
Ја потврдуваме твојата апликација
Ти помагаме да се подготвиш
Ја започнуваме твојата ИТ трансформација
X

Со еден клик дознај ги новите курсеви, промоции и попусти.