Август во ⋮ИВЕЦ

Што се случуваше во август во ⋮ИВЕЦ? Подготвивме 8 месечна Full-stack академија за компјутерски науки и развивање софтвер која ќе ти помогне да стигнеш до твојата прва работа.  

БИДИ ВО ЧЕКОР СО НОВОТО ВРЕМЕ!

Биди во чекор со новото време. Со помош на  ИВЕЦ  следи ги побарувањата на пазарот на трудот кои ги диктираат новите трендови во денешните професии.

Со задоволство ве информираме дека креиравме академија за една од најбараните професии денес-Full-stack програмер.

Дозволи си  да бидеш дел од наставата водена од професионалци во областа на ИТ, кои преку практичната работа и материјалите за учење ќе те спремаат за сите предизвици во твојот кариерен пат.

Зошто мораш да бидеш дел од Full-stack академијата за компјутерски науки и развивање софтвер?


•400 часа квалитетна програма

•5 различни гостувачки предавачи

•Најповолна цена досега

•Бесплатен курс за меки вештини

Најголем избор на обуки за деца!

Децата се нашата иднина, а ние како нивни насочувачи сме тука да им помогнеме да го одберат вистинскиот пат за нив. ИВЕЦ излегува оваа есен ви нуди најголем избор на обуки за деца. Погледнете ја богатата палета на детски обуки и изберете ја соодветната според интересите и годишната возраст на вашето дете.

Вовед во бази на податоци (за деца и млади)

Вовед во програмирање (за деца и млади)

Вовед во веб дизајн – HTML & CSS (за деца и млади)

Брз развој на апликации со Java – Spring & Hibernate (за млади од 15-18 год.)

Scratch Jr. (за деца 5-9 год.)

Scratch (за деца од 9-12 год.)

Изберете го најдоброто за вашето дете и дајте му шанса да започне да ги совладува основите на програмирање уште од мали нозе!

Популарни статии

X

Со еден клик дознај ги новите курсеви, промоции и попусти.