Иднината е во учењето онлајн

Сведоци сме на една невообичаена ситуација која не натера да си ги промениме навиките и начинот на кој го живееме животот. Ситуацијата со Корона вирусот наметна некои нови стандарди, нови...

Физичко дистанцирање со Марија Димитровска

Марија Димитровска е нашиот предавач на курсевите Современи методи на менаџирање и од неодaмна таа го креира и бесплатниот онлајн курс – Основи на Scrum методологија. Решивме да ја прашаме...

Ангела и Весна во виртуелната училница на Интерворкс Едукативен Центар

Во овој специфичен период кога е најважно да сме одговорни и да си помагаме и поддржуваме, но секако да го искористиме времето паметно, Интерворкс Едукативен Центар поголемиот дел од курсевите...

Продолжуваме онлајн!

Од пред еден месец светот се соочува со пандемија. Во овој исклучително специфичен период потребни се соодветни мерки за да го задржиме колективното здравје. Со таа цел, и секако со...