course-image
 • 11.706 ден. со вклучен ДДВ

 • Почеток на курсот
  22.09.2020
 • Времетраење на курсот

  10 седмици

 • Динамика на оддржување

  2 средби седмично

 • Останати места

  12

Вовед во Office

Сакаш да научиш како да работиш во најпопуларните и најчесто користените програми развиени од страна на Microsoft? Имаш потреба од креирање документи, презентации и извештаи но не знаеш како?

За тебе направивме курс посветен токму на Microsoft Office. Microsoft Office e есенцијален софтвер без кој не може да се замисли работата на било која компанија. Претставува колекција на компјутерски програми направени од страна на Microsoft. Програмите се креирани за секаков вид на корисници, односно од студенти до вработени во администрација, ИТ професионалци и така натаму.

Главна цел на курсот е да се совладаат основите на најкористeните програми денес: Word, Excel, PowerPoint и Outlook.

Секој час ќе има вежби како дел од предавањата, како и пракична работа со програмите.

Започни да креираш професионални документи, темелни извештаи и одлични презентации сега!

Што ќе научите

По успешно завршување на курсот, преку практични примери, вежби и групна работа, кандидатите ќе имаат можност да се стекнат со следните знаења и вештини:

 • Неопходни вештини за Microsoft Office вештини во Word, Excel, PowerPoint и Outlook

 • Како да креирате графици и други визуелни компоненти

 • Ќе ги усовршите најчесто користените функции на Microsoft Word

 • Ќе научите да правите извонредни презентации

 • Како да го поставите и да го користите Outlook и се што е поврзано со испраќање и добивање на електронска пошта

Програма
Вовед во Microsoft Office
Вовед во Microsoft Word
Вовед во Microsoft Excel
Вовед во Microsoft PowerPoint
Вовед во Microsoft Outlook
Начин на плаќање

Начинот на плаќање може да биде на уплатница во готово или на две месечни рати.

 

 

 

Потребни предзнаења

Претходни предзнаења за курсот не се потребни. Ова е курс наменет за почетници.

Предавач
lecturer-image
Катерина Д. Шемоска

Работи на развој на backend сервиси со програмскиот јазик C#, како и вклученост во сите фази во развојот на софтверски решенија. Фокусирана е на најновите технички трендови како Azure Cloud и AI и имплементација на најдобри практики. Предавач на курсот "Вовед во Office".

Контактирај го предавачот