Комплетна обука за тестери

Изгради кариера во тестирање

course-image
 • 8.194 ден./месечно

 • Почеток на обуката
  17.01.2022
 • Времетраење на обуката

  4 месеци(64 саати)

 • Динамика на оддржување

  2 средби седмично по 2 часа

 • Останати места

  0

X

Со еден клик дознај ги новите курсеви, промоции и попусти.