October 29, 2019
Имав повеќегодишна амбиција да бидам дел од ИТ индустријата. Благодарение на курсот „Основи на компјутерски науки и развивање софтвер“ кој го посетував во Интерворкс Едукативен Центар, тој сон стана реалност.…
October 29, 2019
October 7, 2019
После завршувањето на студиите по информатика имав направено подолга пауза од ИТ дејноста. Со курсот “Основи на компјутерски науки и развој на софтвер” успешно ги консолидирав своите познавања од оваа…
October 7, 2019
September 19, 2019
При крај сум со своите студии по информатика, но со цел да ги продлабочам моите знаења, пред сè оние практичните, го посетував курсот „Основи на компјутерски науки и развивање софтвер“…
September 19, 2019
September 19, 2019
Иако сум дипломиран економист многу одамна посакував да се занимавам со програмирање. Курсот „Основи на компјутерски науки и развивање софтвер“ кој го посетував во Интерворкс Едукативен Центар, ми го овозможи…
September 19, 2019
September 18, 2019
Мојот прв посериозен контакт со програмирањето беше во Интерворкс Едукативен Центар, на курсот „Основи на компјутерски науки и развивање софтвер“. Горд сум затоа што за околу три месеци напорно учење,…
September 18, 2019