Трансформирај го твојот живот со помош на едукација

Децении искуство * Експерти од ИТ индустријата * Потврдени Резултати

Започни

Започни ja твојата ИТ трансформација

Стекни вештини кои ќе ти помогнат да стигнеш до работата од твоите соништа

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Комплетен курс за тестери

Изгради кариера во автоматско тестирање...

Дарко

Стефан

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Cloud computing – Вовед во AWS

Како што дигиталната трансформација ги дефинира ус...

Зоран Насев

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Data Management со Python

Дали сакаш да работиш во една од најактуелните про...

Цветанка Ефтимоска

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Front end со React и Redux

Сакате да научите да развивате апликации? Дали сак...

Александар Стојаноски

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Развој на веб апликации со .NET

Дали сакаш да работиш во една од најактуелните про...

Христијан

Моника

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Вовед во Office

Сакаш да научиш како да работиш во најпопуларните ...

Катерина Д. Шемоска

Види Повеќе
Oсновни курсеви | Онлајн
Курсеви
Развој на веб страни – HTML, CSS и JavaScript

Креирај извонредни веб страни Сакаш својата креат...

Александра Нацеска

Зошто Интерворкс Едукативен Центар?

01.Експерти во ИТ индустријата

Учи од врвни експерти во ИТ индустријата сертифицирани во различни области.

02.Децении искуство

Предавачи со повеќе од 10 години искуство во ИТ индустријата подготвени да те воведат во програмирањето.

03.Потврдени резултати

Повеќе од 70% од нашите слуштели се подготвени за работа веднаш по завршување на Академијата или нашите курсеви.

04.Можност за вработување

Над 70% од нашите слушатели започнаа работа во ИТ по завршување на Академијата.

05.Квалитетна програма

Интензивна програма со современа литература креирана според најновите трендови во ИТ.

06.ИТ трансформација

Започни ја твојата ИТ трансформација со нас и биди сигурен дека ќе бидеш поконкуретен на пазарот на трудот.

Најчесто поставувани прашања

Пријавувањето за одреден курс може да се направи на  Пријави се каде едноставно од менито го избираш курсот за кој си заинтересиран ги пополнуваш сите полиња и кликнуваш Пријави се.

Да, плаќањето на курсевите може да биде во готово и на рати.

Контактирај не на 072 309 282 или на educationcenter@interworks.com.mk, и нашиот тим со задоволство ќе ти помогне да го избереш најдобриот курс за тебе.

Предавањата за сите курсеви освен за Академијата се одвиваат во попладневните часови.

Да, секако дека може да бидеш дел од повеќе курсеви.