Стекнете вештини на експертско ниво

Неограничени можности за вработување

Зошто да го одберете ⋮ИВЕЦ?

Обезбедете ја вашата иднина во областа на информатичката технологија со ⋮ИВЕЦ.

Ние сме повеќе од институција за неформално образование, ⋮IWEC е вашиот правилен избор кој ќе ве води низ светот на компјутерската наука и технологија. Ние сме центар каде страсните, слободоумни, посветени студенти под менторство на извонредните инструктори придонесуваат за обликувањето на ИТ индустријата од 2019 година до денес.

Најдете ја најдобрата обука за вас

Најпопуларни обуки

Учете без ограничувања

Сите ученици немаат исти предзнења и вештини кога започнуваат со едукација во областа на ИТ индустријата. Дел од нашите обуки се креирани за ученици кои поседуваат претходно знаење, додека други се наменети за целосни почетници. ⋮ИВЕЦ нуди обуки согласно со вашите потреби и знаења. Без разлика дали сте почетник или имате одредено искуство, нашата наставна програма е прилагодена на вас. Ние сме тука да ве водиме и да го поддржиме вашиот раст во светот на ИТ.

Што ќе учите?

Во ⋮ИВЕЦ, нудиме широк спектар на образовни можности низ 4 академии и избор на различни програми за обука, како и обуки за деца и млади. Дали вашите барања се за основни обуки, академии, експертски, или специјализирани обуки за деца, ние сме правилниот избор. Со нашата разновидна понуда, сигурно ќе најдете идеален избор за исполнување на вашите образовни цели. Ако не сте сигурни во која насока да се движите, не грижете се! Можете да не контактирате на +38972-309282 или преку е-маил: iwec@iwconnect.com,нашиот тим ќе ви помогне и правилно ќе ве насочи.

Можности за плаќање

Во ⋮ИВЕЦ нудиме разновидни програми за едукација а сепак да се усогласени со вашите финансиски можности. Обезбедуваме бесплатни предавња, обуки по пристапни цени, академии и експертски обуки со можност за плаќање на месечни рати. Нашата цел е да сме достапни и гарантираме дека можете да пристапите до квалитетно ИТ образование согласно со вашите финансии.

⋮ИВЕЦ во 2023

600+

Студенти

20

Предавачи

80%

Вработување

90%

Стекнати вештини

Што е ново во ⋮ИВЕЦ?

Subscribe for news
X

One click to find out more about our new courses, promotions and discounts.

MK